Selectin asiakkaita

Asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla ja tyyleillä. Kehitämme yhdessä jokaiselle toimivan prosessin, jonka pohjalta teemme yhteistyötä. Pitkät asiakassuhteet ovat toimintamme ytimessä ja asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

Säästä elämää
sähköisellä taloushallinnolla

“Select ja sähköinen taloushallinto on todella toimiva yhdistelmä. Kuittisovelluksen hyödyntäminen säästää elämää. Edellisen kirjanpitäjän kanssa tuli paperifobia. Paperia ja kuitteja oli joka puolella, mutta nykyään ei tarvitse edes printteriä.”

Martin GranbergIs It Cooking

Henkilökohtainen ja toimiva palvelu

“Selectin kanssa on ollut helppo toimia ja palvelu on henkilökohtaista, sekä mitoitettu hyvin asiakkaan tarpeisiin. Varsinkin aloittavan yrittäjän näkökulmasta on tärkeää, että tietää missä mennään ja tarvittaessa apu on saatavilla. Selectin kanssa myös tietää aina mistä maksaa. ”

Antti KoponenBouncy Oy

Tukea rahoituksen hakemiseen

“Select on ollut kullanarvoinen tuki liiketoiminnassamme. Heidän avullaan olemme voineet hakea lisärahoitusta ja kasvattaa liiketoimintaamme. Myös taloushallinnon prosessit rullaavat nykyään hyvin helposti sähköisillä työkaluilla.”

Cleber GoncalvesCoolHead Brew

Liiketoiminnan kehitystä

“Select on ollut tärkeä tuki taloushallintomme kehittämisessä ja auttanut meitä haastavissa liiketoimintatilanteissa. On hienoa, että on joku jonka puoleen kääntyä, kun liiketoiminta mietityttää.”

Shpat QerimiVISIO Festival

Select tukemassa
Xpedion kasvua

“Select on ollut erittäin hyödyllinen kumppani, kun mietimme yrityksen kasvuun liittyviä kysymyksiä. On hienoa, että tilitoimisto tuntee liiketoimintamme niin hyvin, että olemme voineet saada nopeaa ja tehokasta asiantuntijakonsultointia”

Mirjami Sipponen-DamonteXpedio

Apua haastaviin tilanteisiin

“On todella hienoa, että tilitoimistomme pystyy auttamaan myös poikkeustilanteissa. Mikäli meillä on ollut haasteita, olemme voineet kääntyä Selectin puoleen ja ruveta pohtimaan ratkaisuja yhdessä. Selectin liiketoimintaosaaminen ja tehokkaat sähköiset työkalut ovat helpottaneet yrityksen pyörittämistä merkittävästi.”

Sunny KellmanMagu Helsinki

Talouden hoitoa yhteistyöllä

“Select on ollut tärkeä tuki liiketoiminnan poikkeustilanteissa ja heidän ahkera asiakaspalveluasenteensa on tehnyt tilitoimiston kanssa toimimisesta mukavaa. Sähköiset työkalut ja yhteinen prosessi helpottavat talousasioiden hoitoa merkittävästi.”

Niki RassaCyber Solutions

Nosta liiketoiminta seuraavalle tasolle.