Selectin asiakkaita

Asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla ja tyyleillä. Kehitämme yhdessä jokaiselle toimivan prosessin, jonka pohjalta teemme yhteistyötä. Pitkät asiakassuhteet ovat toimintamme ytimessä ja asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

Select tukemassa
Xpedion kasvua

“Select on ollut erittäin hyödyllinen kumppani, kun mietimme yrityksen kasvuun liittyviä kysymyksiä. On hienoa, että tilitoimisto tuntee liiketoimintamme niin hyvin, että olemme voineet saada nopeaa ja tehokasta asiantuntijakonsultointia”

Mirjami Sipponen-DamonteXpedio

Select, SOMAn
taloushallinnon kumppani

“On todella hyvä, että Select on ollut alusta asti proaktiivisesti mukana kehittämässä yhteistä prosessiamme. Monet muut tilitoimistot ovat tuntuneet jäykiltä tässä suhteessa. Selectistä on ollut myös apua rahoituksen hankkimisessa. ”

Jukka HilmolaSOMA

Säästä elämää
sähköisellä taloushallinnolla

“Select ja sähköinen taloushallinto on todella toimiva yhdistelmä. Kuittisovelluksen hyödyntäminen säästää elämää. Edellisen kirjanpitäjän kanssa tuli paperifobia. Paperia ja kuitteja oli joka puolella, mutta nykyään ei tarvitse edes printteriä.”

Martin GranbergIs It Cooking

Henkilökohtainen ja toimiva palvelu

“Selectin kanssa on ollut helppo toimia ja palvelu on henkilökohtaista, sekä mitoitettu hyvin asiakkaan tarpeisiin. Varsinkin aloittavan yrittäjän näkökulmasta on tärkeää, että tietää missä mennään ja tarvittaessa apu on saatavilla. Selectin kanssa myös tietää aina mistä maksaa. ”

Antti KoponenBouncy Oy

Nosta liiketoiminta seuraavalle tasolle.