Tutustu palveluihimme

Me tunnemme yrittäjän arjen ja tuemme asiakkaitamme heidän liiketoiminnassaan.
Meiltä saat lakisääteisen kirjanpidon lisäksi myös muut yrittäjän tarvitsemat
taloushallinto- ja liiketoimintapalvelut.

Lakisääteinen kirjanpito

Hyvä kirjanpito
on pohja kasvulle

Hyvän kirjanpidon avulla voidaan tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä, määrittää yrityksen suuntaa ja kertoa yrityksen potentiaalista mm. yhteistyökumppaneille ja rahoittajille. Hyvä kirjanpito luo pohjaa yrityksen kasvulle.

Enemmän kuin kirjanpitoa

Taloushallinnon kumppani

Me emme tarjoa vain lakisääteistä kirjanpitoa, vaan olemme mukana tekemässä tuloksellista liiketoimintaa asiakkaidemme kanssa. Luomme jokaiselle asiakkaallemme sopivan prosessin, jonka pohjalta teemme yhteistyötä. Asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

Yrittäjän asialla

Holvi-kirjanpidon ekspertti

Me Selectillä taidamme Holvissa raha-asioitaan pyörittävien yritysten auttamisen. Holvi-kirjanpito hoituu kauttamme täysin sähköisesti. Stressin määrä vähenee, kun me pidämme huolen mm. viranomaisilmoitusten täyttämisestä ajallaan.

Procountor-tilitoimisto

Asiantuntevaa Procountor-kirjanpitoa

Olemme sertifikoitu Procountor-tilitoimisto. Hallitsemme ohjelmiston käytön kuin vettä vaan, ja opastamme asiakkaitamme sen käytössä yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kryptojen kirjanpito & verotus

Kryptokirjanpito

Kryptovaluuttojen kanssa tekemissä olevien kirjanpito- ja verotuskäytännöt ovat aiheen uutuuden takia vielä monelle epäselviä. Me Selectillä tunnemme kryptoekosysteemin koko laajuudessan ja palvelemme kryptoyrittäjiä kaikissa haasteissaan.