Tutustu palveluihimme

Me tunnemme yrittäjän arjen ja tuemme asiakkaitamme heidän liiketoiminnassaan.
Meiltä saat lakisääteisen kirjanpidon lisäksi myös muut yrittäjän tarvitsemat
taloushallinto- ja liiketoimintapalvelut.

Lakisääteinen kirjanpito

Hyvä kirjanpito
on pohja kasvulle

Hyvän kirjanpidon avulla voidaan tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä, määrittää yrityksen suuntaa ja kertoa yrityksen potentiaalista mm. yhteistyökumppaneille ja rahoittajille. Hyvä kirjanpito luo pohjaa yrityksen kasvulle.

Enemmän kuin kirjanpitoa

Taloushallinnon kumppani

Me emme tarjoa vain lakisääteistä kirjanpitoa, vaan olemme mukana tekemässä tuloksellista liiketoimintaa asiakkaidemme kanssa. Luomme jokaiselle asiakkaallemme sopivan prosessin, jonka pohjalta teemme yhteistyötä. Asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

Kohti sähköistä taloushallintoa

Sujuvuutta ja tarkkuutta digitaalisilla työkaluilla

Procountor-taloushallinto vapauttaa kirjanpidon rutiinitehtäviin menevää aikaa varsinaiselle liiketoiminnalle ja mahdollistaa entistä paremman yhteistyön tilitoimiston ja asiakasyrityksen välillä.

Procountor-klinikka

Asiantuntevaa opastusta Procountorin käyttöön ja hyödyntämiseen

Tarjoamme tehokasta ja asiakaslähtöistä opastusta ja tukea Procountor-taloushallintojärjestelmään liittyen, käytön aloittamisesta syvempiin ominaisuuksiin, ajanvarauksella tiloissamme Helsingin keskustassa.

Reagoi Maksuvaikeuksiin Yrityssaneerauksella

Yrityssaneeraus

Jos yrityksesi on joutunut vakaviin maksuvaikeuksiin, voi yrityssaneeraus pelastaa tilanteen. Yrityssaneeraus, tai toiselta nimeltään velkasaneeraus, on vaihtoehto konkurssille.