Tutustu tiimiimme

Olemme tuore tiimi, jolla on jo useiden vuosien kokemus sähköisestä taloushallinnosta
ja digitaalisesta kirjanpidosta. Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi olemme tottuneet
pureutumaan haastaviinkin liiketoimintatilanteisiin.

Me tunnemme yrittäjän arjen ja autamme niin ala- kuin ylämäissä.

Tim Matikainen

Perustaja, yrittäjä ja sähköisen taloushallinnon pioneeri

Talous ja sijoittaminen on kiinnostanut Timiä pienestä pitäen ja hän opettelikin kirjanpidon tulkitsemista ja tilinpäätöksien analysointia jo teini-ikäisenä sijoittajana. Mikä taas johti nopeasti kokemusrikkaaseen uraan taloushallintoalalla: sijoittaja, controlleri, kirjanpitäjä, talouspäällikkö ja yrittäjä. Nyt myös sertifioitu Procountor-kouluttaja.

Tällä kaverilla on loputtomasti sotastooreja suurien pörssiyrityksien reskontrabunkkereista sekä pienten yrityksien pelastamisesta byrokratialta ja liiketoiminnan muilta haasteilta. Mappisulkeiset ei enää Timiä kiinnosta, ja hän onkin sähköisen taloushallinnon pioneereja sekä osallistunut lukuisiin taloushallinnon ohjelmistojenkehitystöihin. Select onkin täysin digitaalinen tilitoimisto, eikä tiloista löydy edes printteriä.

Timiä motivoi ongelmien ratkaisu ja asiakkaiden menestys. Kun on toiminut pitkään yrittäjänä, osaa samaistua asiakkaiden tilanteisiin ja nauttimaan siitä, kun asiakkaiden liiketoiminta kehittyy. Silloin kun Tim ei lue beat-kirjallisuutta tai treidaa kryptovaluutoita, hän pitää huolen yhteiskunnasta kevyellä kansalaistottelemattomuudella.

“Virheistä oppii ja yrittäminen kannattaa aina”

tim@selectfinancial.fi

Helen Kontturi

Kirjanpidon erityisosaaja ja sähköisen taloushallinnon ammattilainen

Tätä jämptiä numeropäätä motivoi kirjanpidon selkeys ja ennustettavuus, mutta myös ihmismielen monimuotoisuus kiehtoo uteliasta persoonaa. Helen onkin paitsi taloushallinnon ammattilainen kymmenen vuoden takaa, niin myös elämäntaitovalmentaja.

Myös tilitoimistotyöskentelyssä yhdistyvät rankan byrokraattinen numeropuoli ja inhimillinen henkinen puoli. Erilaisten asiakkaiden kohtaaminen, tukeminen ja menestyksen näkeminen ja kokeminen tekee byrokratian kanssa puurtamisesta palkitsevaa. Helenin pedantille mielenlaadulle myös hyvin tehty kirjanpito tuottaa tyydytystä: on hienoa, kun kirjanpito on selkeää ja siistissä kunnossa.

Myös Helenin harrastukset vaativat jämpityttä ja hyvää numeropäätä: 20 hevosen pitäminen kurissa ei ole helppo tehtävä, mutta onneksi apuna on perhe ja australiankarjakoira.

“Uskalla kohdata itsesi, päätä mitä haluat, toimi sen mukaisesti”

helen@selectfinancial.fi

August Sirén

Business controller & sähköisen taloushallinnon erityisasiantuntija

Tämä pitkä turkulainen on juuri muuttanut pääkaupunkiseudulle, missä hän on tärkeä osa Selectin tiimiä. Augustilla on merkittävästi kokemusta kirjanpidosta ja sähköisestä taloushallinnosta, minkä myötä hän on kouluttautunut mm. Sertifioiduksi Procountor-kouluttajaksi ja tehnyt opinnäytetyönsä kryptovaluuttoihin liittyvästä kirjanpidosta.

Haastavat työtehtävät, mutta rento meininki: Augustin päivät kuluvat kirjanpidon ja kinkkisten liiketoimintakysymyksien parissa ja illat maistuvien käsityöläisoluiden sekä ystävien kanssa. August on myös sähköisen taloushallinnon rautainen ammattilainen, joka ei anna maantieteellisten etäisyyksien häiritä: asiakkaiden liiketoimintatilanteita voidaan luontevasti ratkoa vaikka kuusimetsästä tai viidakon laidalta. Motivaation hän löytää niin töissä kuin vapaa-ajallakin uuden oppimisesta ja vahvoista kokemuksista.

“Koskenlaskua? Pieni hetki, teen tämän rahoituslaskelman ensin”

august@selectfinancial.fi

Lotta Ek

Hallinnon ja prosessien ammattilainen

Lotta on kokenut hallinnon tehtävien järjestelijä. Hän tietää miten asiat saadaan soljumaan juohevasti ja minimoitua turha häsäys. Kun kaikki menee prosessin mukaisesti jää aikaa myös rentoutua, mikä ei toki tälle nuorelle äidille ole itsestäänselvyys.

Silloin kun Lotta ei järjestele asiakkaiden hallintoa tai tehosta sisäisiä prosesseja, niin hän kasvattaa uutta pikkumiestä tähän maailmaan. Herttaisen energinen Miltton onkin tuttu näky Selectin toimistolla, missä tämä nuori poika pääsee tutustumaan taloushallintoon pienestä pitäen. Lotan motivaatio töissä ja vapaa-ajalla lähteekin siitä, kun näkee muiden kasvavan ja kehittyvän yhä eteenpäin.

“Kehitys vie jatkuvasti eteenpäin”

lotta@selectfinancial.fi

Arttu Talvitie

Myynti, markkinointi & liiketoimintakonsultointi

Arttu on pitkän linjan tekijä monella eri saralla. Hän on toiminut yrittäjänä ja freelancerina niin tapahtumatuotannossa kuin visuaalisella alalla, sekä mm. tehnyt MTV3:lle dokumentin ralliautoilusta. Taloushallintoon Arttu pääsi tutustumaan jo teini-ikäisenä partiossa osallistuessaan leirien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Jo silloin hän ymmärsi talouden merkityksen asioiden mahdollistajana ja lukion jälkeen matka jatkuikin Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun.

Opiskeluissaan Arttu halusi yhdistellä erilaisia, mutta toisiaan täydentäviä aiheita: myyntiä ja markkinointia, sekä tietotekniikkaa ja laskentatoimea. Tämä olikin nopea lähtölaukaus uralle startup-maailmassa, missä Arttu oli mukana kasvattamassa Holvia kuudesta työntekijästä yli kuudenkymmenen ihmisen yritykseksi. Mistä olikin hyvä palata pienempään yritykseen kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaa.

Tekeminen ja asioiden aikaansaaminen on aina ollut Artun suurimpia motivaattoreita, kuten myös uuden oppiminen ja kokemuksien kerääminen. Selectillä Arttu tekee myyntiä ja markkinointia, sekä auttaa asiakkaita ratkaisemaan liiketoimintahaasteitaan. Liittyivät ne sitten hinnoitteluun, rahoituksen hakemiseen tai oikeastaan mihin vain.

“Make it happen”

arttu@selectfinancial.fi

Asko Torkkola

Kirjanpidon ja sähköisen taloushallinnon konkari

Askon ura kirjanpidon ja taloushallinnon parissa on ehtinyt jo teini-ikään ilman sen kummempia uhmakausia. Säntillisen kirjanpidon ja haastavien liiketoimintatilanteiden ratkomisen vastapainoksi Asko nauttii musiikista niin toimistolla kuin vapaa-ajallakin. Toimistolla erityisesti rock-musiikki peittää päivittäistä Procountorin nakuttelua.

Kirjanpidossa Askoa motivoi erityisesti se, että numerot eivät valehtele. Löytämällä oikeat kuitit, tilit ja prosessit löytää myös totuuden ja suunnan lähteä kehittämään liiketoimintaa eteenpäin. Askosta on varsinkin virkistävää on kohdata haasteita, jotka pystyy ratkaisemaan pitkäjänteisellä työllä ja nokkeluudella.

“Päivä ilman musiikin kuuntelua on hukkaan heitetty päivä.”

asko@selectfinancial.fi

Tule tutustumaan meihin
ja palveluihimme

Varaa tapaaminen