Holvi kirjanpito

Kirjanpito Holvissa? Select Financial hoitaa!

Holvi on uudenlainen yritystili pienyrityksille. Siinä on perinteisen pankkitilin lisäksi (lähes) kaikki ominaisuudet, joita yrittäjä voi tarvita taloudenhallinnassaan. Voit lukea aikaisemmista artikkelistamme, että millaisille yrityksille Holvi on omiaan.

Tiivistettynä voisi sanoa, että Holvi on loistava ratkaisu pienille yrityksille, joilla ei ole varastoja tai tarvetta Euroopan ulkopuoliselle maksuliikenteelle. Tällaiset yritykset pystyvät usein hoitamaan koko taloushallintonsa Holvissa, kunhan taustalla on myös osaava tilitoimisto. Myös suuremmille yrityksille Holvin palvelupaketista voi olla osittain hyötyä. Holvi voi toimia esimerkiksi yksittäisen myyntiedustajan kulutilinä tai vaikkapa verkkomyyntien pilotointiin.

Miten kirjanpito toimii Holvissa?

Olemme kirjoittaneet artikkelin, missä käsittelemme tätä aihetta tarkemmin, mutta oikea vastaus on: kirjanpito tehdään Holvin ulkopuolella hyödyntäen Holvin dataa. Holvi on taloushallintojärjestelmänä uniikki, eikä se siksi toimi suoriltaan yhdessä kirjanpitojärjestelmien kanssa, vaan väliin tarvitaan osaava tilitoimisto, joka siirtää ja käsittelee Holvista saatavan datan.

Kun Holvista saadut tilitiedot ja kirjanpitomateriaali on järjestetty kirjanpitoon sopivaksi, niin ne syötetään kirjanpitojärjestelmään samalla kun varmistetaan kirjanpitomateriaalien oikeellisuus sekä tehdään tarvittavat kirjanpitomerkinnät. Yrittäjä voi keskittyä taloushallintoon Holvissa, kun joku muu tekee taustalla kirjanpidon.

Miten Select hoitaa kirjanpidon Holvi-asiakkaiden kanssa?

Me Selectillä ymmärrämme, että yrittäjän kannattaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa, jolloin taloushallinnosta kannattaa karsia kaikki turha byrokratia pois. Mikäli yritys pyörittää koko taloutensa Holvissa, niin yrittäjän ei tarvitse miettiä mitään muuta. Me Selectillä hoidamme taustalla kaikki lakisääteiset raportointivelvoitteet ja yrittäjä voi keskittyä yrityksensä pyörittämiseen.

Kun asiakkaan kaikki laskut lähtevät ja tulevat Holvi-tilille, ja yrittäjä hyödyntää Holvin applikaatiota korttimaksukuittien kuvaamiseen, niin kaikki tilitapahtumat ja kirjanpitomateriaali on tallentunut suoraan kirjanpitäjälle, joka pystyy hoitamaan lakisääteisen kirjanpidon yrittäjän puolesta.

Voiko Select tukea Holvin käytön kanssa?

Select on Holvin yhteistyökumppani, mutta ohjelmistoon ja siihen liittyviin kysymyksiin antaa parhaan vastauksen Holvin oma asiakaspalvelu, joka on nopea vastauksissaan varsinkin sähköpostitse. Heiltä löytyy myös kattavat ohjesivut.

Omien asiakkaidemme kanssa käymme toki läpi parhaat toimintatavat Holvin suhteen, koska tämä helpottaa kummankin osapuolen työtaakkaa. Autamme myös asettamaan Holvin asetukset sellaisiksi, että Holvin dataa on helpompi käsitellä kirjanpidossa.

Mikäli tarvitset Holvi-yhteensopivaa tilitoimistoa, joka voi auttaa missä tahansa liiketoimintatilanteessa lakiasioista hallintoon, niin ota yhteyttä. Tiimimme on ollut ensimmäisenä aloittamassa Holvin tilitoimistoyhteistyötä, joten tunnemme järjestelmän kuin omat taskumme.

Select Financial Services on tilitoimisto, joka tukee asiakkaitaan tilanteessa kuin tilanteessa. Autamme lakisääteisen kirjanpidon lisäksi rahoitushakemuksissa, liiketoiminnan kehittämisessä sekä yllättävissä liiketoimintaympäristön muutoksissa. Toimistomme sijaitsee Ateneumin vieressä, mutta tarjoamme sähköisiä tilitoimistopalveluita ja kirjanpitoa digitaalisten työkalujen avulla ympäri Suomen. Select avaa blogissaan kirjanpidon ja sähköisen taloushallinnon käytäntöjä sekä prosesseja. Tällä hetkellä kirjoitamme myös paljon koronaviruksen vaikutuksista yrittäjälle.

Arttu Talvitie

Arttu Talvitie

Arttu on pitkän linjan tekijä monella eri saralla. Hän on toiminut yrittäjänä ja freelancerina niin tapahtumatuotannossa kuin visuaalisella alalla. Opiskelukokemusta kertyi Aallon kauppakorkeakoulussa, ja sieltä matka jatkui uraksi startup-maailmassa, missä Arttu oli mukana kasvattamassa Holvia kuudesta työntekijästä yli kuudenkymmenen ihmisen yritykseksi. Tekeminen ja asioiden aikaansaaminen on aina ollut Artun suurimpia motivaattoreita, kuten myös uuden oppiminen ja kokemuksien kerääminen. Selectillä Arttu tekee myyntiä ja markkinointia, sekä auttaa asiakkaita ratkaisemaan liiketoimintahaasteitaan. Liittyivät ne sitten hinnoitteluun, rahoituksen hakemiseen tai oikeastaan mihin vain.