Ota yhteyttä

Select Financial Services Oy
+358 45 1583 550
hello@selectfinancial.fi
Y-TUNNUS 2921254-1

Mikonkatu 9, 4. krs,
00100 Helsinki


Sujuvuutta ja tarkkuutta digitaalisilla työkaluilla

Perinteisessä, paperisessa taloushallinnossa kuluu paljon aikaa työvaiheisiin, jotka eivät kehitä liiketoimintaa millään tavalla. Mitä laajemmaksi toiminta muuttuu, sitä enemmän aikaa kuluu rutiininomaisiin  hallinnon tehtäviin. Nykyaikaisilla pilvipohjaisilla työkaluilla suoraviivaistat  kirjanpidon toimenpiteet niin, että yrityksesi voi keskittyä varsinaiseen liiketoimintaan. 

Digitaalinen kirjanpito on sitä, että yrityksen taloutta hoidetaan digitaalisia järjestelmiä hyödyntäen. Näiden avulla kaikki laskuihin liittyvä, kirjanpito, viranomaisilmoitukset ja verotus yms. tapahtuu nopeammin ja luotettavammin. Aidosti sähköistä taloushallinto on tästä vielä askel eteenpäin; tietojärjestelmät pitävät kirjaa kaikista tapahtumista reaaliajassa, eikä laskujen, raporttien tai muiden asiakirjojen luomiseen tarvitse käyttää aikaa.

Selkeää, tuloksellista liiketoimintaa

Digitalisoitu taloushallinto mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun tilitoimistolle. Tilitapahtumat kirjatutuvat heti ja yrityksen taloustietoja voi tarkastella verkossa ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka samanaikaisesti usean henkilön toimesta. Tämä tehostaa toimintaa ja kirkastaa päätöksentekoa. Taloushallinnon  digitalisointi luo pohjan, josta liiketoimintaa on helppo kehittää eteenpäin.

Sähköisyys tarkoittaa sitä, että yritys ja tätä palveleva tilitoimisto voivat tarkastella samaa dataa etäisyyksistä välittämättä mihin aikaan tahansa. Molemmat osapuolet pysyvät samalla aaltopituudella ja voivat panostaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja tuloksellisuuden edistämiseen. Tehokkaampi kommunikaatio johtaa myös virheiden vähenemiseen ja niiden korjaamisen nopeutumiseen.

Kumppanisi yrityksen taloushallinnossa

Tilitoimisto Select Financial Services palvelee asiakkaitaan yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa, liiketoiminnan suunnittelusta sen aloittamiseen ja jatkuvaan tukemiseen. Taloushallinnossa työmme lähtökohta on jatkuvuuden varmistaminen ja asiakkaan tavoitteiden saavuttaminen. Autamme uusia yrityksiä liiketoiminnan aloittamisessa ja jo toiminnassa olevien yrityksien kohdalla siirrämme kirjanpidon dokumentaation digitaaliseen muotoon.  Toteutamme lakisääteisen raportoinnin ja autamme niin yrityksen kuin yrittäjän talouden suunnittelussa.

Digitalisoimme mm. seuraavat taloushallinon osa-alueet:

  • Myyntilaskutus: Myyntilaskujen laatiminen, hyväksyminen ja lähettäminen; laskujen tallentaminen myyntireskontraan ja kirjanpitoon; avoimien laskujen tarkastelu ja muistutusten lähettäminen; myyntiraporttien laadinta ja lähettäminen.
  • Ostolaskut: Ostolaskujen vastaanotto, tarkastaminen, hyväksyntä ja maksaminen; ostolaskujen tallentaminen kirjanpitoon ja ostoreskontraan; tiliotteiden laatiminen.
  • Matka- ja kululaskut: Matka- ja kululaskujen laadinta, hyväksyminen ja maksaminen; matka- ja kululaskujen siirtäminen kirjanpitoon.
  • Palkanlaskenta: Palkkalaskelmien laadinta ja maksaminen; laskelmien lähettäminen postitse tai sähköisesti; palkkatietojen tallentaminen automaattisesti; kirjanpitoon ja raportteihin.
  • Verotus: Arvonlisäverotus; tuloverotus; veroneuvonta; laskelmat; viranomaisilmoitukset; verosuunnittelu.
  • Kirjanpito: Kirjanpidon kokonaisvaltainen sähköistäminen ja automatisointi; tiliöinnit, tuloslaskelmat ja taseet; viranomaisilmoitukset.
  • Raportointi: Raporttien laadinta, arkistointi ja lähettäminen sähköisesti tai paperisena.

Käytössämme ovat alan parhaat työkalut

Finago Procountor on markkinoiden johtava taloushallinto-ohjelmisto. Procountor on pilvipalvelu, jolla yrityksen kirjanpidon, palkanlaskennan, myynti- ja ostolaskutuksen, viranomaisilmoitukset ja lähes kaikki muut taloushallinnon toimenpiteet voidaan hoitaa täysin sähköisesti. Ohjelmistossa on lisäksi myös muita ominaisuuksia, kuten kuittien skannauspalvelu. Procountorin voi ottaa käyttöön keskellä tilikauttakin siirtämällä tiedot järjestelmään joko manuaalisesti tai skannaamalla.

Select Financial Services on Procountor-kultapartneri. Hallitsemme ohjelmiston kokonaisvaltaisesti ja voimme opastamme asiakkaitamme sen käytössä.

Holvi on kotimainen yritystili, joka kehitettiin vaihtoehdoksi perinteisille pankkitileille. Holvin palvelut ovat kokonaan verkossa ja sen ominaisuudet tekevät siitä pelkän yritystilin sijaan taloushallinnon tukivälineen. Holvi-tilissä voi helposti mm. laskuttaa ja maksaa laskuja, tiliöidä ja budjetoida, luoda raportteja ja vaikka rakentaa verkkokaupan ilman minkäänlaista verkkosuunnitteluosaamista. Holviin voi kirjautua sisään niin selaimella kuin puhelinsovelluksella.

Sujuvaa yhteistyötä

Me rakennamme digitaalisen taloushallinnon asiakkaan tarpeiden ympärille kiinteällä kustannuksella. Palvelemme erityisesti kasvu- ja omistajayrittäjiä.

Sovitaan tapaaminen ja rakennetaan yhdessä liiketoimintasi kasvua!

Varaa tapaaminen

Kysymyksiä digitalisoinnista

Kannattaako taloushallinnon digitalisoiminen?

Yrityksen taloushallinnon sähköistäminen ja automatisointi on aina kannattavaa. Perinteinen paperilla kulkeva kirjanpito kuluttaa luontoa ja aiheuttaa ylimääräisiä työtunteja. Siirtymisen kustannukset eivät päätä huimaa ja sen voi tehdä kesken tilikaudenkin. Kun taloushallinto on digitalisoitu, jää asiakasyritykselle aikaa tuottavampaan tekemiseen.

Miten digitalisointi onnistuu?

Me toteutamme taloushallinnon digitalisoinnin käytännöt lähes kokonaan. Suunnittelemme parhaan tavan toteuttaa siirtymisen, otamme yhteyttä nykyiseen tilitoimistoon tarvittaessa ja siirrämme kaiken kirjanpidon yms. Procountor-järjestelmään. Opastamme ohjelmistojen käytössä ja autamme suunnittelemaan liiketoiminnan jatkoa asiakasyrityksen tavoitteet huomioiden.

Kuinka kalliista prosessista on kyse?

Kustannukset riippuvat palvelukokonaisuudesta, käytännön toteutuksesta ja siitä, paljon käsiteltävää tietoa on ja mitä työkaluja otetaan käyttöön. Se on kuitenkin varmaa, että digitalisoinnin tuoma tehokkaampi ja sujuvampi taloushallinto mahdollistaa resurssien käyttämisen varsinaisen liiketoiminnan tehostamiseen.

Nosta liiketoiminta seuraavalle tasolle.