Ota yhteyttä

Select Financial Services Oy
+358 45 1583 550
hello@selectfinancial.fi
Y-TUNNUS 2921254-1

Mikonkatu 9, 4.krs,
00100 Helsinki


Procountor-kirjanpito

Procountor on pilvipohjainen taloushallinnon ohjelmisto, jolla asiat voi hoitaa kokonaisuudessaan tavanomaista paperista taloushallintoa tehokkaammin. Procountor sopii niin suurten kuin pienten toimijoiden tarpeisiin ja käyttöönotto onnistuu myös keskellä tilikautta ilman ongelmia. Procountor on samanaikaisesti monipuolinen ja helppo käyttää. Ohjelmistossa on lisäksi ominaisuuksia kuten kuittien skannauspalvelu. Procountor-kirjanpidon voi ottaa käyttöön keskellä tilikauttakin siirtämällä tiedot järjestelmään joko manuaalisesti tai skannaamalla.

Select Financial Services on sertifioitu Procountor-tilitoimisto. Tämä tarkoittaa sitä, että hallitsemme järjestelmän käytön kokonaisvaltaisesti ja lisäksi osaamme opastaa muita sen käytössä yksilölliset tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Procountor-kirjanpito ja sen käyttöönoton opastus sujuvat meiltä niin mallikkaasti, että tarjoamme erikseen Procountor-klinikoita, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä totta kai.

Me emme tarjoa vain lakisääteistä kirjanpitoa, vaan olemme mukana tekemässä tuloksellista liiketoimintaa asiakkaidemme kanssa. Asiakkaamme saavat käyttöönsä Procountor-kirjanpidon lisäksi alan parhaat digitaaliset taloushallinnon työkalut, jotka tuottavat tarkkaa ja reaaliaikaista dataa, jonka avulla saa selkeän käsityksen yrityksen taloudesta. Oikean ja ajankohtaisen datan avulla asiantuntijamme auttavat hyödyntämään liiketoiminnan koko potentiaalin. Procountor-kirjanpitäjämme auttavat minimoimaan kustannuksia, optimoimaan kassavirtaa ja välttämään verotuksen sudenkuopat, jolloin liiketoimintasi pyörii jouhevasti.

Meille yrittäjyys on sydämen asia. Olemme itsekin yrittäjiä ja asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä!

Ota yhteyttä
Procountorin edut:
  • Kokonaan pilvipohjainen
  • Helppokäyttöinen
  • Monipuolinen
  • Kokonaisvaltainen taloushallinto
Miksi valita meidät:
  • Olemme sertifioitu Procountor-tilitoimisto
  • Autamme yrityksiä kokonaisvaltaisesti – ei pelkkää kirjanpitoa
  • Meille yrittäjyys on sydämen asia. Sinun menestyksemme on meidän menestyksemme!