Ota yhteyttä

Select Financial Services Oy
+358 45 1583 550
hello@selectfinancial.fi
Y-TUNNUS 2921254-1

Sanomatalo
Töölönlahdenkatu 2,
00100 Helsinki


Procountor – taloushallinnan pilvipalvelu

Procountor on pilvipohjainen ohjelmisto, jolla yrityksen taloushallinnon voi hoitaa kokonaisuudessaan tavanomaista paperista taloushallintoa tehokkaammin. Procountor sopii niin suurten kuin pienten toimijoiden tarpeisiin ja käyttöönotto onnistuu myös keskellä tilikautta ilman ongelmia.

Select Financial Services on sertifioitu Procountor-tilitoimisto. Tämä tarkoittaa sitä, että hallitsemme järjestelmän käytön kokonaisvaltaisesti ja lisäksi osaamme opastaa muita sen käytössä yksilölliset tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Olemmekin tästä syystä perustaneet erillisen Procountor-tukipalvelun.

Perusteellista koulusta ja ammattitaitoista neuvontaa

Procountor-klinikka on järjestelmän käytön aloittamiseen ja tehokkaaseen hyödyntämiseen keskittynyt palvelu. Riippuen asiakkaan osaamisesta, näytämme juurta jaksain, miten Procountoria käytetään tai neuvomme yksittäisten ongelmien ratkaisemisessa. Kerromme, miten osto- ja myyntilaskuja hallinnoidaan, miten kulukorvauksia laaditaan, miten sähköisiä viranomaisilmoituksia tehdään ja niin edespäin.

Emme kuitenkaan vain lue pilvipalvelun käyttöohjeita, vaan näytämme miten sitä voi hyödyntää parhaimmalla tavalla, kun ottaa huomioon asiakkaan liiketoiminnan muodon, laajuuden, tavoitteet ja kehityssuunnan. Procountor on monipuolinen palvelu, jota oikein käyttämällä voi säästää huomattavasti resursseja ja näin tehdä liiketoiminnasta kannattavampaa. Me autamme saavuttamaan tämän tavoittamisessa.

Procountor-klinikka sijaitsee toimistollamme Helsingin keskustassa. Asiakkaan tulee tehdä ajanvaraus ja tulla paikan päälle, jotta voimme kasvotusten opastaa palvelun käytössä. Voimme tietenkin etänä tarjota neuvoja yksittäisten ongelmien kanssa.

Varaa aika Procountor-klinikalle

Jos kaipaat apua missä tahansa Procountorin käyttöön liittyvissä kysymyksissä, ota meihin yhteyttä. Varaamalla ajan klinikalle saat tehokasta ja kattavaa opastusta palvelun käyttöön, asiantuntevasti mutta rennolla fiiliksellä.

varaa tapaaminen

Kysymyksiä palvelusta

Miksi Procountor?

Procountor on alan johtavia taloushallinnan tukivälineitä. Sen monet ominaisuudet mahdollistavat tehokkaamman työskentelyn ja prosessien nopeutumisen kaikessa taloushallinnassa. Olemme mielellämme virallinen Procountor-partneri, koska tunnemme sen laatuun.

Ettekö anna tukea etänä?

Procountor-klinikkamme sijaitsee toimitiloissamme Helsingin keskustassa. Tämä johtuu siitä, että tällaista kattavaa koulutusta on helpompaa ja tehokkaampaa antaa kasvotusten. Voimme opastaa palvelun käytön jokaisessa vaiheessa kädestä pitäen. Jos sinulla on jokin yksittäinen kysymys Procountoriin liittyen, voit tietenkin ottaa meihin yhteyttä vaikka sähköpostitse.

Entä jos osaan käyttää ohjelmaa?

Voi olla, että hallitset Procountorin perusominaisuudet, mutta tämä ei tarkoita että käytät sitä optimaalisesti. Me autamme saamaan kaiken hyödyn irti palvelusta, jotta voit keskittyä paremmin varsinaiseen liiketoimintaasi.

Nosta liiketoiminta seuraavalle tasolle.