Ota yhteyttä

Select Financial Services Oy
+358 45 1583 550
hello@selectfinancial.fi
Y-TUNNUS 2921254-1

Mikonkatu 9, 4.krs,
00100 Helsinki


Procountor – taloushallinnan pilvipalvelu

Procountor on pilvipohjainen taloushallinnon ohjelmisto, jolla asiat voi hoitaa kokonaisuudessaan tavanomaista paperista taloushallintoa tehokkaammin. Procountor sopii niin suurten kuin pienten toimijoiden tarpeisiin ja käyttöönotto onnistuu myös keskellä tilikautta ilman ongelmia.

Select Financial Services on sertifioitu Procountor-tilitoimisto. Tämä tarkoittaa sitä, että hallitsemme järjestelmän käytön kokonaisvaltaisesti ja lisäksi osaamme opastaa muita sen käytössä yksilölliset tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Olemmekin tästä syystä perustaneet erillisen Procountor-tukipalvelun.

Perusteellista koulusta ja ammattitaitoista neuvontaa

Procountor-klinikka on järjestelmän käytön aloittamiseen ja tehokkaaseen hyödyntämiseen keskittynyt palvelu. Riippuen asiakkaan osaamisesta, näytämme juurta jaksain, miten Procountoria käytetään tai neuvomme yksittäisten ongelmien ratkaisemisessa.

Emme kuitenkaan vain lue pilvipalvelun käyttöohjeita, vaan näytämme miten sitä voi hyödyntää parhaimmalla tavalla, ottaen huomioon yksilölliset tarpeet. Procountor-klinikat toteutetaan toistaiseksi etänä, asiakkaan toivomalla tavalla.

Varaa aika Procountor-opastukseen

Jos kaipaat apua missä tahansa Procountorin käyttöön liittyvissä kysymyksissä, ota meihin yhteyttä. Varaamalla ajan saat tehokasta ja kattavaa opastusta palvelun käyttöön, asiantuntevasti mutta rennolla fiiliksellä.

Ota yhteyttä

Nosta liiketoiminta seuraavalle tasolle.