ProcountorSähköinen Taloushallinto

Stressaako palkanlaskenta? Select auttaa.

Palkanlaskenta ja muu sähköiseen taloushallintoon liittyvä byrokratia vie yrittäjältä paljon aikaa ja vaivaa. Select Financial Services on helsinkiläinen tilitoimisto, joka auttaa yrittäjiä sähköisen taloushallinnon ja kirjanpidon kanssa. Select on kokonaisvaltainen taloushallinnon kumppani, joka tarjoaa laajasti palveluita aina palkanlaskennasta liiketoimintakonsultaatioon. Blogissamme kerromme enemmän käyttämistämme prosesseista ja tarjoamistamme palveluista.

Palkanlaskenta

Yritystoiminnan pyörittäminen vaatii valitettavasti myös byrokratian rattaissa keikkumista. Esimerkiksi palkkojen maksamisessa pitää huomioida hirveä määrä erilaisia lakisääteisiä velvoitteita. Pitää tehdä juuri oikeaan aikaan ilmoituksia ja tilityksiä viranomaisille sekä työntekijälle. Pitää muistaa vakuutukset ja kirjanpito, sekä paljon muuta. Entä miten ne vuosilomat huomioidaan…?

Taloushallinnon ja palkanmaksujen hoitaminen vie yrittäjältä paljon aikaa ja vaivaa, mikä on suoraan pois tuottavasta toiminnasta. Yritys ei silti voi lopettaa palkkojen maksamista tai ohittaa lakisääteisiä velvotteita. Sen takia palkanmaksu on näppärää ulkoistaa tilitoimistolle, jolloin yrittäjä voi keskittyä liiketoimintaansa, eikä tarpeettomia virheitä synny.

Select auttaa liiketoiminnan kehittämisessä ja hoitaa palkkojen maksun

Vaikka Select on tilitoimisto Helsingissä, niin palvelemme sähköisen taloushallinnon työkaluilla asiakkaita ympäri Suomen. Me emme tee pelkästään lakisääteistä kirjanpitoa, vaan olemme kokonaisvaltainen taloushallinnon kumppani asiakkaillemme. Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa, koska asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

Meidän kanssamme voi esimerkiksi kartoittaa onko yrityksen kokonaiskuvan kannalta fiksua palkata uutta työntekijää: voimme esimerkiksi tutkia miten uusi työntekijä vaikuttaa kuluihin, kassavirtaan ja tulokseen. Olemme tehneet vastaavanlaista työtä mm. Xpedion kanssa.

Kun palkkoja on maksettavana, niin sovimme asiakasyrityksen kanssa sopivan prosessin, jonka pohjalta toimimme. Digitaalisten työkalujen ansiosta etäisyyksillä tai ajankohdalla ei ole merkitystä, ja prosessista saadaan luotua mahdollisimman joustava. Meillä on esimerkiksi useita Procountor taloushallinto-ohjelman sertifioituja asiantuntijoita, jotka hoitavat palkanmaksut nopeasti ja luotettavasti. Palkanmaksun ulkoistaminen on yrittäjälle varma ratkaisu: me tiedämme palkkaukseen liittyvät kommervenkit ja osaamme reagoida myös erikoistilanteisiin. Näin et joudu vahingossa maksamaan ylimääräistä, ja voit myös saada työntekijöille käyttöön heidän kaipaamansa palkan kaltaiset edut, kuten lounassetelit tai puhelinedun.

Tarvitsetko tilitoimistopalveluita? Ota yhteyttä – me hoidamme kirjanpidon, taloushallinnon ja palkkojen maksamisen!

Palkanmaksussa on monta asiaa, jotka pitää huomioda. Ulkoistamalla palkanmaksut vähennät stressiä.