Finago Procountor on sähköinen taloushallinon ohjelmisto, joka mahdollistaa yrityksen talouden tehokkaamman seurannan ja suunnittelun. Ohjelmisto on pilvipohjainen, eli sinne voi kirjautua sisään verkossa ajasta ja fyysisestä sijainnista riippumatta.

Procountorilla voi hoitaa myynti- ja ostolaskutuksen, reskontrat, palkanlaskennan, kirjanpidon, arkistoinnin ja kaikki muut taloushallinnon toiminnot täysin sähköisesti.

Tim MatikainenPerustaja

Select Financial Services on Procountor -tilitoimisto

Tilitoimisto Select Financial Services Oy on Procountor-kultapartneri. Tämä tarkoittaa, että hallitsemme ohjelmiston käytön kokonaisvaltaisesti, erityisesti asiakaspalvelun näkökulmasta. Tilitoimiston ja asiakasyrityksen välinen yhteistyö on sujuvaa ja tehokasta, kun taloustiedot kulkevat reaaliajassa yhdessä järjestelmässä.

Olemme virallinen Procountor-tilitoimisto ja näin voimme myös kouluttaa muita Procountorin käytössä. Jos kaipaat tukea ohjelmiston käyttöönotossa, ota meihin yhteyttä.

Arttu Talvitie

Arttu Talvitie

Arttu on pitkän linjan tekijä monella eri saralla. Hän on toiminut yrittäjänä ja freelancerina niin tapahtumatuotannossa kuin visuaalisella alalla. Opiskelukokemusta kertyi Aallon kauppakorkeakoulussa, ja sieltä matka jatkui uraksi startup-maailmassa, missä Arttu oli mukana kasvattamassa Holvia kuudesta työntekijästä yli kuudenkymmenen ihmisen yritykseksi. Tekeminen ja asioiden aikaansaaminen on aina ollut Artun suurimpia motivaattoreita, kuten myös uuden oppiminen ja kokemuksien kerääminen. Selectillä Arttu tekee myyntiä ja markkinointia, sekä auttaa asiakkaita ratkaisemaan liiketoimintahaasteitaan. Liittyivät ne sitten hinnoitteluun, rahoituksen hakemiseen tai oikeastaan mihin vain.

Leave a Reply