Yrittäjävinkit

Hyvää uutta vuotta 2019!

Uuden vuoden alussa on hyvä ottaa hetki aikaa ja tarkastella mennyttä vuotta. Viime vuonna digitaalisen kirjanpidon ja sähköisen taloushallinnon konkarit pistivät hynttyyt yhteen ja perustivat tilitoimisto Select Financial Servicen. Select on helsinkiläinen tilitoimisto, joka tarjoaa digitaalisilla työkaluilla sähköisiä kirjanpito- ja taloushallintopalveluita yrittäjille ympäri suomen.

Selectin ensimmäinen vuosi on lähtenyt vauhdilla liikkeelle: jo yli 6 työntekijää, enemmän kuin 60 asiakasta ja uudet tilat Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa. Myös yhteistyöt muiden yrityksien kanssa on saatu pyörimään nopeasti: Select on Procountorin kulta-partneri ja Holvin certified partner. Kulta-partneri-status kertoo siitä, että yritys ja sen työntekijät ovat erityisen hyviä Procountor -taloushallinto-ohjelmiston käytössä ja Selectin Tim ja August ovatkin myös Procountor-kouluttajia, jotka käyvät muissa tilitoimistoissa auttamassa ohjelmiston käyttöönotossa. Holvin Certified partner -status kertoo siitä, että hallitsemme kirjanpidon ja Holvin toimintaympäristön hyvin, sekä teemme ihmisläheistä työtä digitaalisilla työkaluilla.

Vaikka tahti on ollut kova, niin ensi vuonna ei ole tarkoitus hiljentää: emme tarjoa pelkästään lakisääteistä kirjanpitoa, vaan olemme edelleen asiakkaidemme kokonaisvaltainen taloushallinnon kumppani. Kasvavat asiakkaat ja uudet kontaktit tulevat pitämään meidät kiireisinä myös vuonna 2019. Tiedossa on lisää yhteistöitä, uusia digitaalisia taloushallinnon työkaluja ja intensiivistä työskentelyä asiakkaiden kanssa.

Rennon tehokasta uutta vuotta 2019! toivottaa Selectin tiimi