Sähköinen Taloushallinto

Olemme Holvi Certified Partner

Select Financial Services on Holvi -tilitoimisto

Holvi on uudenlainen yrittäjille, freelancereille ja yhteisöille suunniteltu digitaalinen palvelu, joka helpottaa yrityksen taloudenhallintaa. Palvelun ytimessä on yritystili ja siihen liitetty kattava valikoima yritystoimintaa helpottavia työkaluja, kuten maksukortti, laskutustyökalu ja työkalut maksujen keräämiseen.

Select on täysin digitaalinen tilitoimisto ja hyödynnämme viimeisimpiä sähköisen taloushallinnon työkaluja, kuten Holvia. Select on nyt Holvin Certified Partner -tilitoimisto, mikä kertoo hyvästä osaamisesta Holvi-tilin ja sähköisen taloushallinnon suhteen. Select on keskittynyt osakeyhtiöiden, ja erityisesti asiantuntija- ja kasvuyrityksien, palvelemiseen. Holvin arvojen mukaisesti haluamme tarjota ihmisläheistä palvelua digitaalisilla työkaluilla.

Sähköisen taloushallinnon työkaluilla saadaan vähennettyä turhaa työtä ja kaikki tarvittava tieto löytyy näppärästi ajantasaisena. Digitaalisuuden ansiosta kirjanpidon rutiinit helpottuvat ja myös mahdollisuus virheisiin vähenee.

Mikäli olet kiinnostunut sähköisestä taloushallinnosta, niin ota meihin yhteyttä!

 

Arttu Talvitie

Arttu Talvitie

Arttu on pitkän linjan tekijä monella eri saralla. Hän on toiminut yrittäjänä ja freelancerina niin tapahtumatuotannossa kuin visuaalisella alalla. Opiskelukokemusta kertyi Aallon kauppakorkeakoulussa, ja sieltä matka jatkui uraksi startup-maailmassa, missä Arttu oli mukana kasvattamassa Holvia kuudesta työntekijästä yli kuudenkymmenen ihmisen yritykseksi. Tekeminen ja asioiden aikaansaaminen on aina ollut Artun suurimpia motivaattoreita, kuten myös uuden oppiminen ja kokemuksien kerääminen. Selectillä Arttu tekee myyntiä ja markkinointia, sekä auttaa asiakkaita ratkaisemaan liiketoimintahaasteitaan. Liittyivät ne sitten hinnoitteluun, rahoituksen hakemiseen tai oikeastaan mihin vain.