Yritä.fi X Select -tarjous

Select Financial Services on kasvu- ja asiantuntijayrittäjän kokonaisvaltainen taloushallinnon kumppani. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta palvelemme sähköisten työkalujen avulla asiakkaita myös muualta Suomesta.

Yritä.fi -tarjouksen lunastamalla Selectin uudet asiakkaat saavat sähköisen
taloushallintoympäristö Procountorin avauksen ilmaiseksi, sekä ympäristön asettamisen
asiakkaalle sopivaksi. Jotta työkalujen kanssa päästään helposti liikkeelle, tarjoukseen kuuluu käyttöönottokoulutus.

 • Procountor taloushallintoympäristön avaaminen (normaalisti 295€)
 • Taloushallintoympäristön asettaminen asiakkaan käyttöön (normaalisti 100€)
 • Procountorin esitteleminen asiakkaan käyttöön, kesto noin 1,5h (normaalisti 100€)

Lunasta tarjous täyttämällä oheinen yhteydenottolomake (huom. mikäli asiakas lopettaa yhteistyön Selectin kanssa alle puolessa vuodessa, niin asiakas on velvoitettu maksamaan sähköisen taloushallinnon käyttöönotosta).

  Select - taloushallinnon kumppani

  Me emme tarjoa vain lakisääteistä kirjanpitoa, vaan olemme mukana tekemässä tuloksellista liiketoimintaa asiakkaidemme kanssa. Luomme jokaiselle asiakkaallemme sopivan prosessin, jonka pohjalta teemme yhteistyötä. Asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

  Selkeä kuva taloudestasi

  Asiakkaamme saavat käyttöönsä alan parhaat digitaaliset taloushallinnon työkalut, jotka tuottavat tarkkaa ja reaaliaikaista dataa, jonka avulla saa selkeän kuvan yrityksen taloudesta. Räätälöimme asiakkaallemme sopivat raportit, joiden tuottama tieto antaa pohjan ja luottamusta hyvien liiketoimintaratkaisujen tekemiseen.

  Parempia liiketoimintapäätöksiä

  Oikean ja ajankohtaisen datan avulla asiantuntijamme auttavat hyödyntämään liiketoiminnan koko potentiaalin. Voimme minimoida kustannuksia, optimoida kassavirtaa ja välttää verotuksen sudenkuopat, jolloin liiketoiminta pyörii jouhevasti.

  Nopeampaa kasvua

  Kirjanpidon ja toimialaosaamisen pohjalta voimme etsiä uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Pystymme auttamaan hinnoitteluun liittyvissä päätöksissä ja varmistamaan, ettei asiakkailtamme jää mitään laskuttamatta.

  Ei pelkkää kirjanpitoa

  Kirjanpidon ja taloushallinnon lisäksi autamme kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan kehittämisessä. Laajan osaamisen pohjalta voimme auttaa muun muassa regulaation kanssa ja hyvästä kontaktiverkostostamme löytyy osaaminen kaikkiin haasteisiin, joita yrityksesi voi kohdata.

  Kysymyksiä digitalisoinnista

  Kannattaako taloushallinnon digitalisoiminen?

  Yrityksen taloushallinnon sähköistäminen ja automatisointi on aina kannattavaa. Perinteinen paperilla kulkeva kirjanpito kuluttaa luontoa ja aiheuttaa ylimääräisiä työtunteja. Siirtymisen kustannukset eivät päätä huimaa ja sen voi tehdä kesken tilikaudenkin. Kun taloushallinto on digitalisoitu, jää asiakasyritykselle aikaa tuottavampaan tekemiseen.

  Miten digitalisointi onnistuu?

  Me toteutamme taloushallinnon digitalisoinnin käytännöt lähes kokonaan. Suunnittelemme parhaan tavan toteuttaa siirtymisen, otamme yhteyttä nykyiseen tilitoimistoon tarvittaessa ja siirrämme kaiken kirjanpidon yms. Procountor-järjestelmään. Opastamme ohjelmistojen käytössä ja autamme suunnittelemaan liiketoiminnan jatkoa asiakasyrityksen tavoitteet huomioiden.

  Kuinka kalliista prosessista on kyse?

  Kustannukset riippuvat palvelukokonaisuudesta, käytännön toteutuksesta ja siitä, paljon käsiteltävää tietoa on ja mitä työkaluja otetaan käyttöön. Se on kuitenkin varmaa, että digitalisoinnin tuoma tehokkaampi ja sujuvampi taloushallinto mahdollistaa resurssien käyttämisen varsinaisen liiketoiminnan tehostamiseen.

  Nosta liiketoiminta seuraavalle tasolle.