Etsitkö Holvi-kirjanpitäjää?

Me ymmärrämme yrittäjän haasteita – jokaisella tiimissämme on yrittäjätaustaa. Ohessa muutama syy, miksi kannattaa valita meidät hoitamaan Holvi-kirjanpitosi:

Sähköinen kirjanpito

Meillä on täysin digitaalinen prosessi: kun kaikki tositeet löytyvät Holvista, niin me huolehdimme loput.

Yrittäjän apuna

Autamme asiakkaitamme liiketoimintansa kehittämisessä, eli teemme paljon muutakin kuin kirjanpitoa.

Hinnoittelu

Hinnoittelumme on läpinäkyvää. Jokaiselle asiakkaallemme räätälöidään juuri hänelle sopivin kuukausipaketti.

Ei stressiä

Kun valitset meidät, tulevat viranomaisilmoitukset tehtyä ajallaan. Byrokratian kanssa painimisen sijaan pääset keskittymään olennaiseen!

Ota yhteyttä

Holvi on pk-yrityksille tarkoitettu yritystili, joka yhdistää yrittäjän taloushallinnan työkalut perinteisen pankkitilin maksuominaisuuksiin. Vaikka Holvi-tilissä on taloushallinnon työkalut, niin se ei kuitenkaan tee kirjanpitoa puolestasi, vaan tarvitset taustalle myös osaavan tilitoimiston. Tilitoimistosi tekee Holvin ulkopuolella toisessa järjestelmässä muun muassa kirjanpitoluokkien valinnat, tiliöinnit, verottajan raportoinnin ja muun lakisääteisen kirjanpidon.

Me Selectillä olemme itsekin yrittäjiä ja ymmärrämme, että liiketoiminnassa kannattaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa, ja taloushallinnosta karsia kaikki turha byrokratia pois. Mikäli yritys pyörittää koko taloutensa Holvissa, niin yrittäjän ei tarvitse miettiä mitään muuta – Select huolehtii loput. Tiimimme on ollut ensimmäisenä aloittamassa Holvin tilitoimistoyhteistyötä, joten tunnemme järjestelmän kuin omat taskumme.

Mikäli tarvitset Holvi-yhteensopivaa tilitoimistoa, joka voi auttaa missä tahansa liiketoimintatilanteessa lakiasioista hallintoon, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä